På senaste tiden har jag tyckt att det har varit väldigt roligt att prova olika flytande foundations. Jag hade ju t.ex med mig den här till Mexiko, som jag fortfarande använder. Nu har jag alltså även testat denna foundation från Juice Beauty. Ni som följt mig vet att det är ett favoritmärke på många vis så jag hade höga förväntningar.

juicebeautyfoundation

Juice Beauty Phyto-Pigments Flawless Serum Foundation – 17 Medium Tan

En väldigt lätt foundation med medium täckning. Ger ett otroligt naturligt och fint resultat. Inte det minsta kakig, lägger sig inte i veck eller fina linjer. Bara smälter in alldeles ljuvligt med huden. Letar du efter en lätt foundation som ger mycket fukt och glow är det här ett riktigt bra köp!

juicebeautyconcealerfoundation

LÄS OCKSÅ

Recension av Juice Beauty Stem Cellular CC Cream

Green Apple serum och fuktkräm från Juice Beauty