Meny

close

Bloggar på Naturligt Snygg

 

Hannah Sjöström är grundare av Naturligt Snygg och har bloggat om naturlig och ekologisk hudvård och skönhet sedan 2009. I dag arbetar hon som digital strateg, föreläsare och författare (”Naturligt Snygg” och ”Hello Glow”). I bloggen skriver hon produktrecensioner, nyheter och blandar skönhet, hälsa och en holistisk livsstil. Läs hennes blogg här.

 

asa-waak-mobil

Åsa Waak är hälsoinspiratör och har bloggat i flera år om hälsosam mat och hur man skapar hållbara rutiner för mer livsenergi. Hon är utbildad kostrådgivare, KBT-terapeut och coach. Läs hennes inspirerande blogg här. 

 

Sofi Beckman studerar till hälsocoach men är även utbildad hudterapeut med lång erfarenhet från skönhetsbranschen. Hos henne kommer du kunna läsa om hälsa och wellness, men även en härlig blandning av smarriga recept, soulfood, träningsinspiration och skönhetstips såklart! Här hittar du Sofis blogg.

 

Schysst Va är vår nyaste bloggare – Anna är skönhetsentusiasten som bjuder in dig att ta en titt i både badrumsskåpet och sminkväskan! Häng med på jakten efter bra huddagar och schysst glow, grymma skönhetstips och tricks, recensioner och livet som nybliven mamma. Här hittar du Annas blogg.

 

 

Green Beauty Squad är en blogg där vi har samlat flera härliga tjejer som är testare av naturlig och ekologisk hudvård. I bloggen kan du läsa recensioner av gröna skönhetsprodukter, smink, kroppsvård och hårvård.  Läs Green Beauty Squad här.

 

Skönhetspanelen är en blogg där vi har samlat flera experter inom grön skönhet (frisör, makeupartist, hudterapeut mfl) och som svarar på frågor från våra läsare. Det kan röra allt från smink, till hudproblem till tips om bra stylingprodukter för håret. Läs Skönhetspanelen här. 

 

header_hurbrasomhelst_naturligt_snygg_2016_09_18_mobil_

Hanna Göransson har bloggat under namnet Hur Bra Som Helst under många år. Hennes blogg är fylld av inspirerande recept på naturlig mat och godsaker, oftast utan raffinerat socker och gluten. 2015 släppte hon sin debutbok ”Friendly Food”. Hanna bloggar också om naturlig skönhet och hudvård. Läs hennes blogg här.

 

Linda-header2

Linda Öhrström är flerfaldigt prisbelönt makeup artist med hela världen som arbetsfält. Hon har i flera år arbetat med enbart naturligt och ekologiskt smink i sina uppdrag, vare sig de är för catwalken, i glossiga modemagasin eller livescener. Läs hennes blogg här.

 

maritakarlson_700x500

Marita Karlson är hälsoinspiratören som bor i Venice, LA och är också författare till flera hälsoböcker; ”Hälsokick”, ”Superhälsa!” och ”Mammaboost”. Marita bloggar om hälsosam mat, härliga utflykter i Kalifornien, mammaliv och naturlig hudvård. Läs hennes blogg här.