Meny

Nä dra på trissor, solen skiner!

DET ska firas med långpromenad längs havet och en frukost på annars OMÖJLIGA Urth Cafe på Main Street i Santa Monica. Jag menar omöjliga eftersom kön till att beställa alltid är 7 mil lång och det är trångt och jäkligt, så jag hoppar alltid över att gå dit när jag ser hur det ser ut. Synd, för det är ju så gott där. Men så idag efter en lång promenad så kilade jag förbi ändå och INGEN stod i kö. Så jag och Kalle fick hela baksidan för oss själva tillsammans med en skål glutenfri granola, bär och juice. Underbart!

Urth Cafe frukost
Santa Monica beach

  • 0 Kommentarer
  • Lämna en kommentar

Följ med på “Mama På Rymmen” spaweekend på Nynäs Havsbad

Tjohoo, jag har fått äran att föreläsa när tidningen Mama ställer till med en underbar spa- och träningshelg på Nynäs Havsbad utanför Stockholm. En hel helg i slutet av Maj är det alltså avkoppling för oss mammor som gäller, med yoga, god mat, spa samt rolig träning med Simon Sköld och Louise Gottlind. Hur härligt låter inte det? Något som jag själv ser otroligt mycket fram emot. En hel helg för mig själv, precis det jag längtar efter och så väl behöver. Att få andas frisk havsluft, ligga i ett spa och äta god mat låter ju helt fantastiskt i mina öron. Egentid deluxe!

Kolla in upplägget och priser HÄR! Jag föreläser på fredagen innan middagen. Hoppas vi ses! :)

  • 0 Kommentarer
  • Lämna en kommentar

En bowl full med solsken

Jag sitter och går igenom alla otroligt fina bilder till boken.. en gång till. Jag kan gå igenom dem många gånger för att det är så roligt. Martin har verkligen en förmåga att fånga ögonblick på ett otroligt snyggt och kul sätt. Speciellt när det är barn inblandade.  Synd att boken inte kommer ha 4000 sidor så alla bilder får plats :).

 Det spöregnar och är grått och jäkligt igen. Regn, good for California – bad for me. Jag dagdrömmer mig bort till en tropisk glow bowl FULL med solsken istället för at trilskas med regnet.

  • 0 Kommentarer
  • Lämna en kommentar