Meny

Livsstil

Ett perfekt supersnack att ha i frysen!

Jag sprang på det här superenkla receptet som vi ju borde testa. Greek Yogurt Barks med hallon och lönnsirap. Ett perfekt snack som jag tänker göra i helgen.

bark-2-1

Greek Yogurt Barks

3,5 dl grekisk yoghurt

3 msk lönnsirap

1 tsk vaniljextrakt

nypa havssalt

1/2 dl hallon, mosade

Chokladdrizzel

1 dl smält mörk choklad

Gör såhär

Klä enplåt med bakplåtspapper

Blanda ihop yoghurt, lönnsirap, vanilj och salt i en skål. Blanda väl.

Bred ut allt på bakpappret och sprid ut jämt och fint till någon cm tjock smet.

bred över de mosade hallonen och swirla runt det med en gaffel. Drizzla sedan den smälta chokladen över, också med en gaffel.

Ställ i frysen tills det stelnat och bryt i bitar. Förvara i en burk i frysen och ta fram när du är sugen. MUMS!

bark-2

Lite gott från marknaden plus Poke recept.

Jag tog en lång prommis idag för ett ärende på Apple inne i Santa Monica… och kom på att det ju är världens bästa farmers market på gång. Hittade mina favoritfocaccias, vansinnigt goda. Hemgrott, hemmalt och hembakat och jag hittar de endast på den här marknaden på onsdagar.

IMG-6798

Förstår ni hur goda?

IMG-6799

Allt annat bröd de har är också alldeles utsökta.

Sen fick jag med mig några små minibananer från Hawaii hem som ska bli gula och goda. Vad har vi mer? Söta jordgubbar, blommor, vitlök, rabarber, morötter och lite sånt.

IMG-6808-2 IMG-6797 IMG-6805 IMG-6802

På hemvägen plockade jag upp en poke bowl. Snabbt gick det… och gott var det. Så fräscht. Här kommer ett recept från Mammaboost på en busenkel sådan.

IMG_0002

Det är ju toppen att bjuda på en bowl till söndagsbrunchen.  Bara att köpa ingredienser och bygga ihop några skålar till polarna. Man kan göra minivarianter också om man även vill bjuda på massa annat. Kör hårt!

Screen Shot 2018-02-21 at 3.08.34 PM

Screen Shot 2018-02-21 at 3.08.18 PM

Strandbyte i Malibu

Hej! Oj vilket gap det har blivit mellan mina inlägg. Allt jag kan säga är att livet kommit i vägen. Jag har daddat dygnet runt känns det som. Ork och tid har inte funnits. Och har jag haft tiden så har den gått till att vika tvätt och sånt… som man måste göra ibland (varje dag).

Vi fick i alla fall en skön helg. En varm sådan i Malibu. Det var skönt. Kalle badade och jag strök omkring i sanden med Anja.  Hur skönt är det inte att byta strand ibland.

Jag föredrar Malibus framför Venice strand fast ibland är det såklart betydligt lättare att bara glida ner här på vår strand, men när man väl är på plats därute på vishan så är det såååååååå mysigt.