Meny

Mellan skurarna

Storm och översvämningar, regn och rusk. Jag är på riktigt ganska trött på detta oväder. Jag kan inte minnas en sämre vinter här i Kalifornien. Inget mot hur det är i Sverige, men soliga och härliga Cali känns väldigt långt borta och har så gjort sedan i November. Nu vill jag ha sol, varma fina dagar, varm sand, vårblommor och shorts.

Här cyklar vi under ett uppehåll i förra veckan, jag och lillKalle. Foto av Martin

 

  • 0 Kommentarer
  • Lämna en kommentar

Happy weekend

Från ett blött och kallt Los Angeles.
Foto från Martins drönare. Coolt!

  • 0 Kommentarer
  • Lämna en kommentar
Recension

Deolicious minideo att ta med sig överallt. Recension!


Deolicious crème deodorant. En Svensk handgjord ekologisk crème deodorant, som doftar svagt men gott, är helt giftfri och får plats i de minsta väskorna. Bingo! Säger jag då, den här är bra! Deolicious and nutritions. :)

image

Fungerar gör den också. Inget kladd alls och den håller mig fräsch länge och man behöver bara ta lite för att det ska ge bra skydd. Konsistensen är ganska torr och lite smått smulig och enkel att applicera.  Istället för att bara dölja svettlukt jobbar den här på djupet med att eliminera bakterier som orsakar svettlukt. Den innehåller favoriten kokosolja (antibakteriell), bikarbonat (bakteriedödande) och tea tree oil (antiseptiskt). Så naturligt som det bara kan bli och därav väldigt skonsamt mot huden. Den svaga doften försvinner efter ett tag så den passar både till män och kvinnor.

Burken den kommer är också väldigt fin och den lilla på 15 ml är bara att slänga ner i den minsta väskan. :)

Deolicious Creme deodorant

Betyg 4,5

Pris 59 SEK för 15 ml, som på bilden.

 

  • 0 Kommentarer
  • Lämna en kommentar