Meny

Livsstil

Midsommarbowl

Glad midsommar på er! Jag börjar med att grunda med något färgglatt och midsommaraktigt. En bowl med massor av bär, kokosolja, hampafrön, avokado och havremjölk. Toppar gör jag men ännu mer bär. Självklart får de svenska jordgubbarna störst plats, de är ju så himla goda nu.

Glad Midsommar!

  • 0 Kommentarer
  • Lämna en kommentar
Recension

Dr. Hauschka kan man alltid lita på. 4,5 i betyg!

Dr. Hauschka’s Almond Soothing Body Cream är en superhärlig kräm med doft av mandelblom, eller något gott man kan äta med mandel. Ingredienserna kommer från naturliga eteriska oljor från bl.a jojoba, mandel, aprikos, avokado och oliv. Det är mandel och Johannesört som är nyckelingredienserna och som vårdar huden intensivt och reglerar dess fuktbalans. Det här var precis vad min hud behövde och jag har använt den varje dag den senaste veckan och den känns kanonskön och doftar ju så gott, fast inte för mycket, utan en mild och god doft av mandel som jag tidigare skrev. Den håller mig mjuk och återfuktad hela dagen. Kladdar inte, är inte rinnig och kommer i en behändig och snygg tub.

Jag har gillat allt jag testat från Dr. Hauschka och känner att jag kan lita på dem som varumärke. Hyn i ansiktet och på kroppen plus deon är enligt mig helt fantastiska.

Dr. Hauschka’s Almond Soothing Body Cream

Pris 199kr (145 ml)

Betyg 4,5

Fler produkter från Dr. Hauschka jag tokgillar

Quince Day Cream

Facial Toner

Deodorant Sage Mint

 

  • 0 Kommentarer
  • Lämna en kommentar

Relaterade Produkter

Ögongodis Malibu

Sommar i Södra Cali är bra härligt. Och snart är jag där igen och plaskar i vattnet, vandrar uppe i bergen och kollar in surfet. En livsstil jag gillar, helt enkelt.

maxresdefault-3 IMG_4054-carbon-beach-malibu-geffen-bryce-Large 4741676068_081dc151e5_bmaxresdefault-4

Malibu-Beach-Carbon-Beach-Surfrider-Beach-Photographer-Joakim-Lloyd-Raboff maxresdefault-1 5490608424_b074cd3286_b maxresdefault summer_time_malibu_california-wallpaper-2560x1440

  • 0 Kommentarer
  • Lämna en kommentar