Meny

Hur jag tränar under graviditeten

Ha, sicket skämt va? Jag fick en förfrågan att skriva om hur jag tränar nu under graviditeten… vilket just känns som ett megastort skämt. Den här gången blidde det lite annorlunda än mot min första. Då gjorde jag lite gravidyoga, tog långa beachpromenader och hundpromenader och så hikes förstås, innan det blev lite för tungt. Jag cyklade in i det sista och var pigg och alert.

Med min nuvarande graviditet så visste jag inte att jag var gravid de två första månaderna, och just de månaderna var jag helt upptagen med bokproduktion. Jag hade KNAPPT tid att ta ut Olive (hund) på anständiga promenader eftersom jag satt fasttejpad mot köksbänken eller vid datorn. Innan dess så gick jag lååååååångt varje dag.

Vi plåtade Mammaboost just då och mormor var över och hjälpte oss med Kalle. Efter det, när jag hade mer tid, innan jag åkte hit så var jag SÅ trött och så tog illamåendet vid och jag gjorde inte så mycket annat än att gå långa promenader med vagnen, leka i sanden med Kalle och fick in några hikes i bergen.

Thats it! Nu är det bara promenader som gäller, men när jag kommer tillbaka till Venice nästa vecka så SKA jag upp i bergen igen… innan jag blir för tung. Jag känner mig lite mindre rörlig denna gång. Magen sköt ut så snabbt och jag blev flåsigare än med Kalle. Kan det bero på att det är en tjejmage? Vet inte… men som ni ser så har jag inte mycket att komma med. Jag önskar jag kunde säga att jag springer på gym och så… men fasen vad jag tycker det är tråkigt. Kanske det tråkigaste som finns och känner verkligen inte för att börja heller. Nu får jag ganska mycket vardagsmotion, som betyder att jag böjer mig ner en miljon ggr per dag och plockar leksaker, kollar in myror som Kalle hittar och hasar runt med honom hela dagarna. Så still sitter jag inte i alla fall. :)

IMG_1466

Men nästa helg byter jag lummiga ladugårdsvägar och kossor mot långa sandstränder och hikes i bergen… med skallerormar. Hua!

  • 0 Kommentarer
  • Lämna en kommentar
Recension

Biosolis Sun Milk Face and Body för kids

Biosolis Sun Milk Face and body. Jag är ett stort fan av naturligt solskydd och tycker att de jag testat ger ett jättebra skydd. Till Kalle är det ett självklart val då jag inte vill att hans unga hud ska absorbera skadliga kemikalier från vanligt solskydd. Den här är speciellt framtagen för barn med spf 50 med mineralfilter 100% fritt från nanopartiklar. Den ger ett bra skydd mot UVB och UVA, är enkel att smörja på, men man måste göra det ordentligt så den inte lämnar efter sig vita små armar och ben. Det är ju en milk, så den är lite rinnig i konsistensen också.

Biosolis Sun Milk Face and body.

Pris 269kr (100ml)

Betyg 4

Läs mer om naturliga solskydd HÄR och varför det är så viktigt.

Låt barnen sola säkert i sommar!

Biosolis kids spf

  • 0 Kommentarer
  • Lämna en kommentar
Livsstil

Midsommarbowl

Glad midsommar på er! Jag börjar med att grunda med något färgglatt och midsommaraktigt. En bowl med massor av bär, kokosolja, hampafrön, avokado och havremjölk. Toppar gör jag men ännu mer bär. Självklart får de svenska jordgubbarna störst plats, de är ju så himla goda nu.

Glad Midsommar!

  • 0 Kommentarer
  • Lämna en kommentar