Meny

It’s a girl!

Oj vad veckorna flyger förbi. Jag har haft så mycket att fixa senaste veckan så bloggen har blivit lite lidande.

Tänkte i alla fall dela med mig av en liten nyhet. Eller liten och liten… en stor och rolig nyhet, är det ju. I september kommer Kalle att bli storebror till en liten tjej. Så himla mysigt! En tjej! Det trodde jag faktiskt inte. Jag var helt säker på att det skulle bli en till kille och det kändes ju tryggt. Men så visade det sig att det blir en tjej. Så kul med en av varje och gulligt att Kalle får rå om en lillasyster. Han kommer vara precis fyllda 2 år när hon kommer, lilla pyret. Nu är klockan REDAN 9 på kvällen och jag somnar vilken minut som helst. Vi hörs mer om allt snart. kram.

 

  • 0 Kommentarer
  • Lämna en kommentar

Relaterade Produkter

Livsstil

Persikosallad med burrata

Persikosallad med burrata. Favoriten är äntligen här! Årets första ekologiska persikor hittade jag häromdagen och roffade åt mig en massa. När stenfrukterna börjar komma jublar jag. Finns det något godare att göra sallad på? En persikosallad med lite jordgubbar och burrata är så gott till nästan vad som helst. Jag brukar ringla över en balsamvinäger gjord på granatäpple, men den var tyvärr slut, det blir verkligen smarrigt.

Persikosallad med burrata 1

Nu har jag en vecka kvar innan jag flyger över Atlanten och hoppas på att flera stenfrukter hittar till marknaderna tills dess. Gott att ta med på flyget som snacks också. En annan favorit är att slänga på nektarinhalvor på grillen som man först penslar med olivolja. Det till grillad kycklingbröst och en härlig ruccolasallad är ju allt man behöver en solig lördag som denna. Eller vad säger ni?

 

  • 0 Kommentarer
  • Lämna en kommentar

Mathem.se?

Jag är lite nyfiken på om någon använder sig av Mathem.se och om ni är nöjda? Jag åker hem till Sverige om en vecka och kommer att hänga i lillbyn mestadels. Hemma i min lilla by är utbudet av ekogrönt helt bedrövligt och att åka och handla till någon närliggande stad varannan dag vore ganska skönt att slippa faktiskt, så har man mer tid att chilla. Nu när jag såg att Mathem levererar till vårt postnummer så vill jag gärna testa det. Any thoughts?

  • 0 Kommentarer
  • Lämna en kommentar