Meny

close

Kommersiella samarbeten

På Naturligt Snygg kan vi erbjuda många olika former av kommersiella samarbeten för företag och organisationer som vill synas och nå ut till våra besökare och följare!

Vi som jobbar på Naturligt Snygg har lång erfarenhet av Content Marketing, Native Advertising och Influencer Marketing och tar gärna fram skräddarsydda förslag utifrån era önskemål.

För mer information, kontakta vår mediesäljare: Maria Ingels, maria.ingels@naturligtsnygg.se, 0706-344508

Våra samarbetsformer

Native Advertising

Vi erbjuder sponsorsmärkta redaktionella inlägg som puffas på startsidan på naturligtsnygg.se och i våra redaktionella kanaler: Facebook, Instagram och Nyhetsbrev.

Vanligtvis produceras inläggen av vår redaktion utifrån kundens önskemål.

Exempel på Native Advertising-kampanjer: 

Kwoshare2

Bloggsponsring

Vi kan också erbjuda sponsrade blogginlägg med våra bloggare på Naturligt Snygg. Inlägg med text och bild tas fram av våra bloggare utifrån kundens önskemål.

Sponsrade blogginlägg lyfts upp på startsidan på naturligtsnygg.se och i våra sociala kanaler: Facebook, Instagram och Nyhetsbrev.

Exempel på Sponsrade blogginlägg: 

hannag-leilas

 

Mässor, events, PR och tävlingar

Vi arbetar också med andra typer av kommersiella samarbeten, exempelvis: tävlingar, events och aktiviteter på sociala medier. Vårt stora, årliga event heter Green Beauty Day, där du kan medverka som utställare. Läs mer här.

 

För mer information och offertförslag, kontakta vår mediesäljare: Maria Ingels, maria.ingels@naturligtsnygg.se, 0706-344508