Meny

close

Villkor

Allmänt
Naturligt Snyggs webbshop drivs av Tailwide AB med organisationsnummer 556936-4879. Vid beställningar i webbshoppen ingår kunden ett avtal med Tailwide AB och godkänner köpvillkoren i sin helhet såsom de utformats nedan. För att handla hos oss måste kunden vara minst 18 år.

Orderbekräftelse
Vid godkända beställningar erhåller kunden ett e-postmeddelande som gäller som orderbekräftelse. Om du som kund inte fått en orderbekräftelse inom 30 minuter efter beställningen, kontakta oss på kundservice@naturligtsnygg.se, så skickar vi om bekräftelsen.

Priser
Alla priser anges i svenska kronor och inkluderar svensk moms.

Betalning
Naturligt Snygg webbshop använder tjänsten Klarna Checkout. Det innebär att vi i samarbete med Klarna erbjuder följande betalningsalternativ:

• Fakturabetalning

• Delbetalning

• Betalning med kontokort

• Direktbetalning via bank

Genom att lämna information i kassan godkänner kunden Klarnas villkor för betalningar. Läs villkoren här.

Leverans och frakt
Du väljer själv leveransalternativ i samband med beställningen på kassa-sidan. Beroende på vilket alternativ du väljer förändras fraktkostnaden.

Vid beställningar före klockan 15.00 levereras varorna i vanliga fall inom 1-3 vardagar. För vissa typer av varor kan leveranstiden vara längre. Vi reserverar oss för störningar i postgången som ligger utanför vår kontroll.

När försändelsen är inlämnad för frakt informeras kunden via SMS och/eller e-post.

Om försändelsen är för stor för mottagarens postlåda aviseras kunden via SMS eller e-post att den kan hämta ut hos ett ombud.

Om Naturligt Snygg webbshop  får försändelse i retur på grund av att kunden uppgett felaktig adress eller ej hämtats ut försändelsen hos ombud kommer kunden att informeras via mejl. Naturligt Snygg webbshop  äger då rätt att debitera en ny fraktkostnad.

Ångerrätt och returer
Kunden har rätt att ångra köpet i upp till 14 dagar från mottagandet av varan. Varan som skickas tillbaka ska vara oanvänd och i nyskick.

Vid användade av ångerrätten ska kunden gå till väga enligt följande:

1. Informera Naturligt Snygg genom att skicka ett mejl till kundservice@naturligtsnygg.se. Uppge alltid fullständigt namn och ordernumret som du fick i orderbekräftelsen.

2. Via e-post erhåller kunden en bekräftelse på det ångrade köpet. Om varan ej hunnit paketeras är ärendet nu avslutat och kunden återfår köpesumman snarast, dock senast inom trettio dagar. I de fall varan redan har paketerats måste varan returneras. Kunden får då ett ärendenummer för returhanteringen och fortskrider enligt instruktionerna nedan.

3. Kunden returnerar varan till Tailwide på adressen:

Naturligt Snygg webbshop 

Ulvsundavägen 174B

168 67  Bromma

Ordernumret ska alltid bifogas försändelsen.

Kunden ansvarar för att emballera försändelsen väl så att varan är i nyskick när den inkommer till Naturligt Snygg.

Varan ska alltid returneras i oskadad originalförpackning.

Ångerrätten gäller inte om varan är använd, väsentligen förändrad eller på annat sätt modifierad. På grund av sanitära skäl återtas inte öppnade smink-, hudvårds- och hygienprodukter.

Vid ångerköp står Tailwide för returfrakten.

4. När Naturligt Snygg webbshop  godkänt att varan är i väsentligt oförändrat skick, återbetalas köpesumman snarast, dock senast inom 30 dagar.

Reklamationer

Vid fel på levererad vara ska kunden skyndsamt meddela detta via e-post på adressen: kundservice@naturligtsnygg.se

Beskriv felet så detaljerat som möjligt och uppge fullständigt namn och ordernumret som du fick i orderbekräftelsen.

Invänta svar från Tailwide och returnera sedan varan med den medskickade retursedeln eller till:

Naturligt Snygg

Reklamationer

Ulvsundavägen 174B

168 67  Bromma

Vid godkänd reklamation skickar vi ny vara så skyndsamt som möjligt.

Tailwide står självklart för alla fraktkostnader vid reklamationer. Tänk på att spara kvittot vid returer i reklamationsärenden.

Tvister
Vid eventuella tvister följer Tailwide Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer.

Hantering av personuppgifter
Vi behandlar alla personuppgifter som du lämnar i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Du kan läsa mer om vår policy för dataskydd här

Övrigt
Vi reserverar oss för felskrivningar och justeringar i pris och sortiment tillföljd av förändringar hos våra leverantörer.