_MG_0173_liten_MG_0178_liten

Mättande sallad med ägg till frukost – eller lunch /middag!

Har du testat att äta sallad till frukost någon gång? Här har jag slängt ihop en sallad som jag gärna äter som frukost med kokt ägg. Jag adderar gärna nötter och frön också för att få lite crunch och gärna lite frukt så känns det ännu mera som en frukost!

• Salladen består av grönsallad, (valfria gröna blad) dill, persilja, valnötter, solroskärnor, melon, paprika, tomat, gurka, avokado, ägg, broccoli. Dressing på olivolja, citron och örtsalt. Fröknäcke till det. Toppenstart på dagen!

• Recept på den enkla dressingen hittar ni här. Och där hittar ni också ett annat recept på en härlig frukostsallad (och bovetegröt!)

• Och recept på det glutenfria fröknäcket hittar ni här.