Med några enkla steg kan du boosta din hud och få den att stråla med naturliga ingredienser för en härlig lyster! Börja med en noggrann rengöring och återfukta sedan huden ordentligt innan du avslutar med att addera härligt skimmer till dina kindben.

1. Rengöring

Glöm inte att tvätta bort sminket varje kväll och rengöra ansiktet varje morgon. Rengöring är en av de viktigaste stegen i din hudvårdsrutin. Även om du inte bär smink är det viktigt att rengöra ansiktet eftersom det dagligen utsätts för avgaser och smutspartiklar.

2. Återfuktning

Under vintern tenderar många att få torr hud. Ge din hud den återfuktning den behöver med hjälp av en fuktgivande ansiktskräm.

3. Primer

Investera i en återfuktande primer med lyster för att få ett resultat som håller hela dagen. Applicera primern innan du lägger din bas.

4. Concealer

Lite concealer under ögonen är ett snabbt sätt att dölja mörka ringar och ojämnheter. Men glöm inte att även din skönhetssömn och att dricka tillräckligt med vatten kan göra underverk för din hud!

5. Highlighter

Vill du haka på den strålande trenden? Skapa den ultimata glöden med en skimrande highlighter! Applicera den på kindbenen, under brynen, på nästippen och längs näsryggen för en pigg och fräsch look. Highlightern finns både som puder och i flytande form.

Utforska produkterna som ger dig den perfekta looken!