Om produkten: Rosenserien Gentle Peeling är en ansiktspeeling med små fina korn och kaolinlera som är baserad på naturliga och ekologiska ingredienser. Peelingen kommer i en praktisk tub som gör det lätt att dosera rätt mängd. Förpackningen är enkel och elegant och doften är mild och behaglig, med en tydlig men inte överväldigande rosdoft som känns fräsch och naturlig.

Huvudingrediensen i Rosenserien Gentle Peeling är kaolinlera, som är känd för sina renande egenskaper. Den innehåller också aloe vera, som har lugnande och återfuktande egenskaper, samt jojobaolja som mjukgör huden. Peelingen är fri från syntetiska doft- och färgämnen, mineraloljor och parabener, vilket gör den lämplig för känslig hud.

Applicera på rengjord, fuktig hud och masseras in med cirkulära rörelser. Den har en krämig konsistens med små, fina korn som ger en skonsam exfoliering utan att irritera huden.

Rosenserien Gentle Peeling är ett bra val för den som söker en skonsam peeling men effektiv peeling. Jag gillar framför allt de små kornen som gör att den verkligen känns effektiv. Den passar alla hudtyper, inklusive känslig hud, tack vare sina milda ingredienser.

Betyg: 4 av 5