Jag har länge varit nyfiken på att prova en CC Cream som komplement till min dagliga hudvårds – och sminkrutin (som jag förresten tänkt berätta mer om för er i ett senare inlägg). Jag har under en period haft lite problem med yttorrhet, avsaknad av lyster och hormonella finnar och plitor. Gör enligt skolboken många rätt för min hy, men den har ändå levt sitt eget liv. Ville därför ge den en boost i form av Juice Beautys Stem Cellular CC Cream!

Juice Beauty Stem Cellular CC Cream

VAD ÄR CC CREAM?

Just denna CC cream beskrivs som en ”sann multiprodukt för ditt ansikte”. CC står för Color Correcting (färgkorrigering) och är en av flera egenskaper. Andra effekter du får är solskydd SPF 30, utjämnande effekt, ökad “glow”, återfuktning och ett tillskott av antioxidanter. Passar alla hudtyper och finns i flera nyanser! Jag har använt färgen Natural Glow som passar bra till mig som är blond och har naturligt ljus hy så här års. 

Juice Beauty Stem Cellular CC Cream

Det är svårt att visa före – och efterbilder som gör krämen rättvisa eftersom mycket handlar om hur huden känns också, men jag tycker ändå att det går att visa en tydlig skillnad med hjälp av bilderna. Jag är helt osminkad på båda bilderna.

MINA FÖRVÄNTNINGAR

Innan jag provade Juice Beautys CC Cream visste jag inte riktigt vad jag skulle förvänta mig eftersom jag inte har någon likvärdig produkt att jämföra med, men låt oss säga att jag inte blev besviken, tvärtom. Jag har hittat en ny solklar favorit och är så nyfiken på resterande produkter från Juice Beauty nu!

Juice Beauty Stem Cellular CC Cream

RECENSION

Juice Beauty Stem Cellular CC Cream – Natural Glow 50 ml 559 kr (klick)

Första dagen jag provade krämen blev som en vändpunkt i min dagliga hudvårds – och sminkrutin. På ett helt otroligt sätt jämnar den ut utan att lägga sig som en hinna. Återfuktar huden och gör den supermjuk och sammetslen. Eventuella finnar blir lugnare, yttorrhet (som resulterar i fina linjer på mig) har reducerats kraftigt. Faktum är att dom hormonella finnar jag alltid får en gång i månaden blev bättre bara efter några dagars användande av krämen, är det ens möjligt liksom?

Jag använder betydligt mindre foundation nu, stryker bara på ett tunt lager med puderborste istället för att jobba in med kabukiborste. Sminket sitter perfekt hela dagen tack vare denna CC Cream, samt att min hy verkligen behåller sin lyster hela dagen.

Jag vet att jag låter smått frälst, vilket jag också är. Den här produkten var verkligen precis vad min hud behövde just nu! Hoppas den fungerar lika bra för dig som provar den också.

Betyg: 5/5

LÄS OCKSÅ

Mitt bästa ekologiska smink (klick)