I samarbete med www.garantskafferiet.se

En av mina bästa vänner förundras alltid över hur mycket råvaror vi har i skafferiet och kylen. Hon går alltid nyfiket och plockar bland alla grejer. Vilket jag tycker är underbart! Jag försöker alltid att ha frys, kyl och skafferi fylld med inspirerande mat. Dels för att göra det lättillgängligt för mig och min sambo att äta gott som gör kroppen och själen glad, men också för att alltid kunna slänga ihop något gott att bjuda på när det kommer besök.

Det är därför väldigt roligt att jag i samarbete med Garants nya satsning www.garantskafferiet.se får presentera mina skafferifavoriter ur deras sortiment! På www.garantskafferiet.se kan du läsa mer om alla deras härliga produkter. Nu har du som läsare dessutom chansen att vinna ditt eget miniskafferi från Garant, fylld av fina varor som choklad, parmesan, jordnötssmör, pesto, bröd, bönpasta mm. Mer om tävlingen längre ner i inlägget! Förpackningarna är så otroligt fina tycker jag. Som grädden på moset är merparten av deras produkter ekologiska, något som är väldigt viktigt för mig.

Garant - www.garantskafferiet.se

En låda fullproppad med favoritgodsaker. Bland annat bönpasta, linspasta, jordnötssmör, choklad, vegetabilisk mjölk, nötter, veganska chili bites, färskpasta och mycket mer. Och är det något jag verkligen längtat efter länge så är det en härlig glutenfri färskpasta i fin kvalitet. Lyckan när detta fanns med i budet som kom hem!

garantskafferiet_hurbrasomhelst_7_ garantskafferiet_hurbrasomhelst_16 garantskafferiet_hurbrasomhelst_19

Jag gjorde en underbar pastarätt med glutenfri ravioli toppad med ugnsrostade tomater, färsk basilika, valnötter, parmesan, citronzest, svartpeppar och olivolja. Dom ugnsrostade tomaterna gör du enkelt. Sätt ugnen på 150C. Dela tomaterna och lägg dom på en plåt med bakplåtspapper. Salta, peppra, ha på lite olivolja och några droppar agave. Låt stå inne i ugnen tills dom har den konsistens du önskar, jag hade nog mina inne i 2h och lät dom även stå en stund på eftervärme. Då blir dom härligt sega i konsistensen. När du tagit ut dom har du på lite balsamico.

garantskafferiet_hurbrasomhelst_11_garantskafferiet_hurbrasomhelst_14 garantskafferiet_hurbrasomhelst_15garantskafferiet_hurbrasomhelst_13

Denna choklad alltså! Himmelsk. Här har jag gjort ett chokladbräck med jordnötssmör, torkad mango och cashewnötter. Du gör det enkelt genom att smälta en Baobab chokladkaka över ett vattenbad, ha sedan i 2 msk jordnötssmör och rör om ordentligt. Häll ut blandningen på ett bakplåtspapper. Toppa med cashewnötter, torkad mango och lite flingsalt. Låt stelna i kylskåpet. Psst! Läs mer om tillverkningen av Garants choklad här.

VINN ETT MINISKAFFERI! SÅ HÄR TÄVLAR DU:

För att tävla om ett miniskafferi fotar du din favoritprodukt från Garant och lägger ut på ditt Instagramkonto. Kom ihåg att du måste ha öppen profil för att ditt bidrag ska synas. Motivera varför du tycker att just den produkten du valt är så bra att ha hemma i skafferiet. Tagga sedan bilden med #utforskaskafferiet @hurbrasomhelst.se @garantskafferiet . Tre personer kommer att vinna ett varsitt miniskafferi fyllt av härliga produkter. Tävlingen pågår i en vecka och jag presenterar vinnaren här på bloggen. Lycka till!

miniskafferi_garant_tavling_hurbrasomhelst

Inlägget presenteras i samarbete med www.garantskafferiet.se