Bönpasta med broccolipuckar, stekt tomat, basilika och citronzest Bönpasta med broccolipuckar, stekt tomat, basilika och citronzestDet här är snabbmat när det är som lämpligast. Ibland finns det varken ork eller tid av olika skäl, då är det underbart med bekväm matlagning som tar minimalt med energi och minuter att tillaga. Bönpasta med broccolipuckar, stekt tomat, basilika och citronzest var det som stod på denna snabbmatsmeny.

TILL RÄTTEN BEHÖVER DU

Broccolipuckar (mina var från garant, finns i frysdisken) eller andra valfria grönsaksbiffar
Bönpasta av valfritt slag
Körsbärstomater
Citronzest
Basilika
Salt & peppar
Pumpafröolja alt. Olivolja

GÖR SÅ HÄR

1. Koka pastan enligt anvisningar på förpackningen.
2. Stek biffarna och tomaterna i kokosolja i en stekpanna. Riv över rikligt med citronzest.
3. Lägg upp pastan på tallriken tillsammans med biffarna och tomaterna. Lägg på färsk basilika och toppa med lite pumpafröolja alt. olivolja, salt och peppar.

Färdigt!

FRI FRÅN

Glutenfri, raffinerat sockerfri, mejerifri, utan ägg, utan nötter.

SE OCKSÅ

Hannas stora guide för middagsinspiration, INLÄGG HÄR