blåbärssmoothie_glutenfritt_risbröd blåbärssmoothie_glutenfritt_risbröd_2 blåbärssmoothie_glutenfritt_risbröd_4 blåbärssmoothie_glutenfritt_risbröd_3

När jag kommer hem från jobbet älskar jag att göra i ordning ett smarrigt (ofta ganska rejält) mellanmål och få slö-bläddra i en tidning eller bok. Jag njuter verkligen av lugnet och det är oftast den stund som jag laddar upp med energi för kvällens träning eller andra aktiviteter. I det här fallet bläddrade jag i Olga Rönnbergs bok ”Styrketräning för kvinnor” som jag tycker väldigt mycket om. Hon har ett vettigt tänk, fantastiskt mycket kunskap och kompetens och ett enligt mig ett sunt förhållningssätt till mat och träning. Så det är verkligen ett bra boktips om du är intresserad av en tränings – och kostbok som täcker det mesta. Både för dig som är nybörjare och för dig som vill avancera till nästa nivå.

Mellanmålet jag mumsade på bestod av en blåbärssmoothie och ett köpt glutenfritt bröd. I brödet hade jag krispig sallad och lite snabbpicklad rödlök. Brödet finns på dom flesta välsorterade mataffärer på glutenfria hyllan, mer info här (klick).

Smoothien har jag inga exakta mått på men detta är vad jag hade i

BLÅBÄRSSMOOTHIE
Laktosfritt kvarg
Frysta blåbär
Jordnötssmör
Proteinpulver, använde detta denna gång (klick)
Vatten till önskad konsistens

TOPPING
Smoothien är toppad med banan och en hemmagjord müsli som det kommer recept på längre fram.