Lavera High Lash Mascara

Som någon med naturligt långa fransar och specifika önskemål när det gäller mascaraborstar, var jag glatt överraskad av Lavera High Lash Mascara. Borsten var precis i min smak – smal med små piggar som gjorde det möjligt att applicera mascaran noggrant och jämnt. Jag gillade hur jag kunde arbeta med mascaran för att forma mina fransar precis som jag ville ha dem. Resultatet? Långa, vackert separerade fransar som höll sig på plats hela dagen. Att den var lätt att tvätta bort var bara en bonus.

För mig får Lavera High Lash Mascara en full poängsättning på 5 av 5 och är definitivt min favorit av de två mascarorna.

Recension Lavera High Lash Mascara

Lavera High Lash Mascara

Lavera Black Obsidian Mascara Black

Trots att jag uppskattar dess generösa mängd mascara och förmågan att ge en dramatisk look, var den stora borsten inte riktigt i min smak. För mig gjorde borsten det svårt att applicera mascaran jämnt och precist. Resultatet blev lite för klumpigt för min smak, och jag kände att jag behövde vara snabbare vid appliceringen. Dock, för de som föredrar en fylligare och mer dramatisk look, kan denna mascara vara ett bra val. Mascaran sitter också bra hela dagen, utan att falla ner.

Jag ger den 3,5 av 5 för dess förmåga att ge maximal volym och längd, men den kräver lite extra tålamod och skicklighet vid appliceringen.

Recension Lavera Black Obsidian

Lavera Black Obsidian

Sammanfattningsvis är Lavera High Lash Mascara min överlägsna favorit medan, Lavera Black Obsidian Mascara Black kan vara ett bra val för de som föredrar en mer dramatisk effekt och är villiga att arbeta lite extra med appliceringen.