Nu strax innan jul var jag på semester till Mexiko. Älskar verkligen Mexiko, det är så fantastiskt där. Jag har varit där en gång tidigare och har på känn att det blir fler resor dit. I alla fall, alldeles innan jag åkte tog jag med lite nytt smink som jag tänkte testa när jag var där. När jag är utomlands har jag inget smink om dagarna och på kvällarna vill jag ha minimalt och att det ska gå fort och ge en fin glow. Det blev verkligen ett helt gäng som blev fullpoängare. Närmare bestämt dom här:

favoritsmink_mexiko_1

PuroBIO Cosmetics Fluid 03 Foundation (klick)

Så underbar foundation! Jag använde den bara på vissa delar av mitt ansikte – under ögonen, vid näsan mm. Den täcker så fint och återfuktar helt otroligt bra och finishen blir naturligt och glowigt. Älskar denna! Efter en vecka blev 03 lite för ljus för mig, men nu när jag är hemma igen och har tappat lite färg är den perfekt igen.

Purobio blush Pink Coralmat (klick)

Detta rouge blev snabbt en favorit på solkysst hud. Så ljuv korallig och mild färg. Passar perfekt med en gyllene hudton. Lägger rougen på kinderna och lite på ögonlocken!

PuroBIO Cosmetics Pencil Eyeliner – Nude (klick)

Varmvit eyeliner som öppnar upp och förstorar ögonen. Gör att jag ser piggare ut på ett kick. Går enkelt att styra om man vill ha stor eller liten effekt.  Håller bra för en kväll men inte en hel dag.

Juice Beauty Phyto-Pigments Flash Luminizer – 03 Cream & 04 Marigold (klick)

Jag trodde aldrig att Juice Beauty skulle klå sin Magic Luminizer som varit min favorit väldigt länge – men den här rackaren tar bannemej alla priser. Den är helt magisk, den bästa highlightern i krämform jag någonsin testat. Jag är helt beroende. Den är otrolig. Wow!

 

favoritsmink_mexiko_2