Mättande quinoapannkakor med hallonkräm och apelsin! Perfekt som en stadig frukost eller en härlig lunch.

INGREDIENSER

1 dl quinoamjöl
1/2 dl kokosmjöl
1/2 krm salt
1 tsk bakpulver
1 tsk fiberhusk
1 krm kardemumma
1 ägg
1 3/4 dl valfri mjölk
2 dl kokt vit quinoa

HALLONKRÄM

Mixa fet kokosmjölk med hallon, lite honung och citron

TOPPING

Hallon
Apelsin

Mättande quinoapannkakor med hallonkräm och apelsin

GÖR SÅ HÄR

1. Blanda alla torra ingredienser.
2. Ha därefter i mjölk, ägg och quinoa. Blanda väl. Låt smeten stå och dra 3-4 min. Den kommer vara tjock, nästan grötliknande, men det är som det ska.
3. Hetta upp en stekpanna till max och ha i kokosolja. Sänk till medelvärme.
4. Ha sedan i en stor rågad msk med smet per pannkaka. Bred ut smeten lite grann så du får en rund form. Stek sedan gyllenbruna på bägge sidor.

Toppa med hallonkräm, hallon och apelsin!

FRI FRÅN

Glutenfri, raffinerat sockerfri, mejerifri, utan nötter.