I samarbete med Paulúns

För en par veckor sedan bloggade jag om Paulúns nya veganska Rödbetssoppa (klick). I det här inlägget har jag testat Paulúns nya veganska Pumpasoppa med paprika och ingefära i samma serie. Så rackarns god är den! Perfekt matig och lätt på samma gång. Kände mig full av energi efter måltiden!

Paulúns Supergreens - Pumpasoppa med ingefära

I det förra inlägget berättade jag om att fler vill äta mer grönt och mindre animaliska produkter men att många tycker att det kan vara svårt att hitta färdiga måltider som både är goda, hälsosamma, utan tillsatser och som samtidigt mättar. Det senaste året tycker jag dock att det märkts tydligt att det blivit en ökad efterfrågan i matbutikerna. Det börjar dyka upp fler och fler bra färdiga vegetariska och veganska rätter i både frysdisken och kyldisken. Bland annat Paulúns fina och hälsosamma soppor i produktserien ”Paulúns Supergreens”.

Sopporna i serien ”Paulúns Supergreens” är veganska och gjorda på endast naturliga råvaror, med näringsrika grönsaker som till exempel pumpa och paprika. Dom innehåller även extra protein från bland annat hampafrön, linser och pumpakärnor. Dessutom innehåller dom 40% av ditt dagsbehov av grönsaker! Perfekt till lunch och middag – eller hur?

Paulúns Supergreens - Pumpasoppa med ingefära

Jag toppade min pumpasoppa med pumpakärnor, hampafrön, ärtskott och en skvätt kokosmjölk. Läs mer om pumpasoppan här (klick).

I samarbete med Paulúns