tips_pa_vegetabiliska_proteinpulverNi är många som frågar mig vad jag använder för proteinpulver i mina smoothies, shakes och recept i överlag. Jag varierar ofta och provar ständigt nya sorter för att hitta det som jag gillar bäst. Nu har jag ju hunnit testa ett tag och tänkte därför tipsa om två vegetabiliska proteinpulver med smaken vanilj som är goda att dricka som dom är. Blandat med endast vatten eller vegetabilisk mjölk. Så goda att du inte behöver ”gömma” dom i en smootie. Jag vet inte hur det är för er, men för mig har det varit svårt att hitta vegetabiliska proteinpulver som verkligen är goda, som löses upp lätt i vatten och får en fin konsistens. Men dessa två tycker jag lever upp till dessa kriterier. Båda proteinpulvren är RAW, helt vegetabiliska och naturligt sötade med t.ex stevia och kokossocker.

Till vänster ser du Plantforce Synergi Protein som du hittar här (klick)
Till höger ser du Organic Hemp Protein Vanilla från Fitnessguru som du hittar här (klick)

Längre fram kommer jag även att tipsa om två andra proteinpulver från helt andra leverantörer med smaken choklad. Håll utkik!