Chiapudding med mandelgrädde, mullbär, blandade bär, pumpakärnor, jordnötter, hampafrön och passionsfrukt.

Ingredienser 1 portion

4 msk chiafrön
1 1/2 dl valfri mjölk, t.ex havremjölk
En nypa äkta vaniljpulver
En nypa örtsalt

Mandelgrädde: Blanda ca 1 msk mandelsmör, ca 1 msk kokosmjölk, en nypa vanilj och en gnutta agave till en slät kräm.

Toppingförslag: Mullbär, blandade bär, pumpakärnor, jordnötter, hampafrön och passionsfrukt.

Gör så här: Blanda ingredienserna till chiapuddingen i en skål, blanda så att alla chiafrön är täckta med vätska. Låt stå och dra i minst 30 minuter. Toppa sedan med mandelgrädde och valfri topping.

Fri från: Glutenfri, raffinerat sockerfri, mejerifri, utan ägg.