_MG_3708_liten_MG_3718_liten_MG_3723_liten_MG_3710_litenSöndagsenergi & valdag

Jag älskar söndagar. Har alltid så mycket energi och lust att skapa då. Äter en lång frukost, lagar något nytt och spännande, fotar lite, bloggjobbar lite, ut och promenerar/tränar, kanske rensar en låda eller städar lite – pysslar helt enkelt! Solen skiner och det är riktigt sommarvarmt här. Satt ute på balkongen och åt frukost och solen värmde verkligen – lyx!

Idag är det ju valdag också, som jag gissar inte undgått någon. Jag och några vänner ska pyssla ihop lite plockmat och ha valvaka ikväll. Det känns verkligen spännande, det är med skräckblandad förtjusning som jag tänker på att Sveriges 4 närmaste år avgörs idag. Mest av allt är jag glad och tacksam över att vi har rösträtt i Sverige.

På bilderna ovan ser ni dagens härliga frukost bestående av broccoli, tomater, apelsin, ägg, en liten kopp kaffe och cashewbröd med 1. ägg, rödlök, gurka 2. ruccola & hallon 3. tranbär-lingon-chia-sylt & persolja. Brödet är samma som burgarbrödet i min kokbok Friendly Food. Det är så otroligt gott och enkelt att göra och går att variera på många vis beroende på hur man vill ha det.

Ha en skön söndag!