_MG_8411_liten_MG_8409_litenLen & krämig mandel-kokos-gröt med en touch av saffran

Åh herrejösses, den här gröten blev så len och krämig att jag nästan inte trodde det själv. Och det bästa av allt, den är så sinnessjukt enkel att göra.

Ingredienser till två mindre portioner: / 1 dl mandelmjöl (0.4 US cup) / 1/2 dl kokosmjöl (0.2 US cup) / 2 1/4 dl mjölk av valfri sort (1 US cup) / En nypa äkta ekologiskt vaniljpulver / En nypa saffran / ca 1 msk sukrin gold, annan sötning går givetvis också bra

Gör så här: Blanda alla ingredienser i en kastrull och ge det ett lätt uppkok så att smakerna sätter sig. Servera med valfri topping och iskall valfri mjölk. P.S Kom ihåg att olika mandel och kokosmjöl absorberar olika mycket vätska, ta 1 dl i taget tills du får den konsistens du önskar.

Fri från: Den här gröten är fri från gluten, socker, mjölk och ägg.