_MG_9627Passionsfrukt & vaniljglass

Du behöver: / 2 ekologiska ägg, separerade / 0.75 dl kokossocker (0.3 US cup) / 2 1/2 dl vispgrädde (1 US cup) / 1 krm äkta vaniljpulver / 4 urgröpta passionsfrukter

Gör så här: Skilj på gulor och vitor. Vispa gulorna och kokossockret luftigt, ha i vaniljpulvret. Vispa grädden fluffig. Skölj och torka vispen och vispa vitorna till ett hårt skum. Vänd ihop ingredienserna + passionsfrukten och häll smeten i en burk med lock som du ställer i frysen och rör i då och då tills den fryst. Alternativt använd glassmaskin om du har det.

Fri från: Den här rätten är fri från raffinerat socker, gluten och nötter. Det går bra att använda fet kokosmjölk eller t.ex sojagrädde om du vill göra den mjölkfri.

_MG_9611

_MG_9658