_MG_58861CHOCOLATE GO NUTS

Till ca 12 bitar behöver du

85 g steviachoklad dark
70 g jordnötssmör, creamy eller crunchy beroende på vad du gillar
2 msk kokossocker
1/2 msk kokosolja

GÖR SÅ HÄR

1. Smält chokladen över ett vattenbad och ställ den åt sidan. Den ska vara smält men gärna kladdig, om den är för lös blir det för tunt lager med choklad.
2. Gör i ordning ett nytt vattenbad med nötsmöret, kokossockret och kokosoljan. Rör runt tills kokossockret smält. Ställ i ordning ca 8 st mini muffinsformar på ett fat, eller knäckformar/ischokladformar.
3. Ta en liten sked eller pensel och pensla/bre choklad i hela formen, så tjockt lager som möjligt. När du penslat alla formerna med choklad lägger du i en klick nötsmör. Toppa sedan med lite ringlad choklad. In i kylskåpet i 1 timme ca. Ät och njut!