Face mask clearing från Maria Åkerberg är mitt absolut bästa ”medel mot finnar”.* Så fort jag känner att det är något på gång stryker jag ett tunt lager av masken på det partiet, varje kväll efter att jag tvättat och smörjt ansiktet tills den är borta. I dom allra flesta fall lindrar masken upproret i huden och gör att rodnad och svullnad kring finnar, plitor mm blir betydligt mindre. Ibland upplever jag att masken till och med helt ”stoppar” utbrottet. Om jag mot förmodan (ibland kan man ju inte styra sina reflexer) får ett infall och klämmer något har jag på masken direkt efter, vilket jag tycker lugnar såret märkbart och jag upplever även att det påskyndar läkeprocessen.

Mitt bästa medel mot finnar - Face mask clearing , Maria Åkerberg

Och så här ser den ut! En genomskinlig geléaktig sak som är väldigt behaglig på huden. Sägas ska att det såklart inte är någon mirakelprodukt som trollar bort mina finnar helt, något sådant finns ju inte. Självklart spelar saker som bra mat, motion, sömn, vätska, stress och generellt psykiskt och fysiskt mående alltid in på huden. Men, den lindrar som sagt helt otroligt mycket och lugnar verkligen min hud på ett sätt jag inte upplevt att någon produkt lyckats med tidigare. Jag har använt den i snart 2 år nu och är så nöjd.

Mitt bästa medel mot finnar - Face mask clearing , Maria Åkerberg

Du kan även använda masken i hela ansiktet en gång i veckan. Punktbehandla finnar kan du göra varje dag med den. På baksidan av förpackningen finns tydliga anvisningar om hur du använder den!

Här finns den: Maria Åkerberg Face Mask Clearing 219 kr (klick)

*Bra att veta! Min hudtyp är ljus och ganska okänslig, jag blir lätt brun på sommaren men kan också bränna mig lätt om jag inte smörjer mig ordentligt. Jag får oftast bara finnar i samband med hormonella förändringar i kroppen, särskilt en vecka innan mens. Om jag är sjuk eller har ätit och sovit dåligt kan det också poppa upp. Många jag tipsar produkten om som har helt annan hudtyp än mig har blivit väldigt nöjda, hoppas du blir det också!