Kokoskaffe - kaffe med kokosolja iKokoskaffe - kaffe med kokosolja iTips! Kaffe + kokosolja = sant! Jag har ofta en tesked kokosolja i mitt kaffe, det blir så otroligt gott. Kokoskaffe! Det rundar liksom av kaffesmakerna och förhöjer dom på samma gång tycker jag. Extra gott med kokosolja som just har kokossmak. Förutom att det här är himmelskt gott har jag också läst att kokosoljan skyddar magen. Kaffe är ju rätt starkt och personligen dricker jag bara en kopp av dagen av just den anledningen, det blir för mycket både för magen och huvudet annars (koffeinkänslig). Men med kokosoljan i sägs den lägga sig som en skyddande hinna i magen samt göra att koffeinet tas upp långsammare. Någon mer som läst om det och kan styrka det? Jag tycker att jag känner skillnad. I alla fall – om du inte provat, prova, det är så gott! Och berätta för mig vad du tyckte sen, om du vill!

KOKOSKAFFE

till en kopp behöver du

1 kopp kaffe
1 tsk kokosolja

GÖR SÅ HÄR

  1. Mixa ner 1 tsk kokosolja i 1 kopp kaffe med en stavmixer. Det ger den här härliga ljusa färgen på kaffet och det mysiga skummet på ytan! Du kan också bara röra ner den, det blir då lite flytande fett på ytan men det har jag dock inget emot, kokosoljeälskare som jag är.