_MG_9660_liten _MG_9684_liten _MG_9697_liten _MG_9725_liten _MG_9737_liten _MG_9752_liten _MG_9761_liten _MG_9962_liten _MG_9807_liten _MG_9820_liten _MG_9825_liten _MG_9834_liten _MG_9837_liten _MG_9869_liten _MG_9933_lite _MG_0005_litenFör någon vecka sedan var jag, mina systrar och respektive ute på en fantastisk söndagsutflykt i solen. Det var isande kallt men värt varenda minut av solenergipåfyllnad. Man känner sig som en vandrande solcellspanel som har varit urladdad alldeles för länge, så fort solen tittar fram är man där och solbadar och fyller på alla depåerna igen. Då klarar man sig några mörka vintertimmar till. Brödet vi tog med på utflykten är samma som hamburgebrödet i min kokbok (läs mer här). Bröden är så himla mjuka, saftiga, fluffiga och goda. Gjorda på bland annat cashewnötsmör och passar lika bra som utflyktsmacka som hamburgebröd!