_MG_6921_liten _MG_6910_liten_MG_6944_liten_MG_6962_liten _MG_6954_litenMiddag på kontoret

För er som inte vet det sedan tidigare så jobbar jag som webbdesigner på distans i Norge för ett företag i Sverige. Det innebär alltså att jag har hemmakontor, eller ja, portabelt kontor. Idag är en sådan härlig dag då jag har sprungit på spännande kundmöten och allt bara har gått i ett. Späckade schemadagar ger mycket positiv energi, men man får inte glömma bort att fylla på med mat ändå mellan varven. Lättstekt öring med sötpotatis-mos, broccoli, paprika, solroskärnor och citron blev den goda quick-fix-middagen för dagen. Ett härligt överkroppspass väntar dessutom på mig nu när jag slutat jobbet, så jag slängde till med en liten mini-dessert på hasselnötssmör, banan, plommonkompott och mandelmjölk.

Det blir mörkt så otroligt fort nu, jag har inte helt vant mig vid det och blir lika förvånad varje gång jag ser hur lite klockan är. Men jag gillar höstmörkret, det är mysigt och  jag tycker det är skönt att få göra det varmt och ombonat runt om  mig.

Tips till min Oslo-läsare!

På lördag spelar Movits! på John Dee, om du inte lyssnat på dom – gör det. Om du inte bokat biljett för att gå på konserten – gör det.