Jag led brist på fantasi igår kväll när jag låg och tänkte ut söndagsfrukosten (ja, jag brukar göra det) när jag sprang på @diadonna på instagram och såg något liknande. Gött! Då visste jag PRECIS vad jag skulle göra med allt grönt jag hade hemma. Typ såhär:

Vispa några ägg och häll dem i en het panna med kokosolja. Vänd när det rinniga nästan stannat. Sätt åt sidan. Hacka följande (eller det du tycker bäst om) vårlök, zuchinni, svamp, blomkål och vitlök i kokosolja, tillsätt gröna ärtor och färsk babyspenat, fast bara någon minut så det inte blir för mjukt. Bred ut allt över omeletten och garnera med skivad avokado, färsk basilika och oregano. Salta, peppra och chilipeppra efter smak.

Till det serverade jag smoothies gjord på hallon, choklad, chia, blåbär, banan och mandelmjölk. Mommy of the day award! 🙂