Vad roligt att mina böcker Hälsokick och Superhälsa nu finns att köpa här på Naturligt Snygg. Tiden går så himla fort. Hälsokick släpptes sommaren 2014 och finns nu i nio länder. NIO länder?! Helt sinnessjukt roligt. Den speglar verkligen hur mitt liv ser ut här och det ville jag gärna förmedla på ett så härligt sätt som möjligt. Här kan man se behind the scenes. När jag och Susanne Kindt håller på som bäst och roddar och har oss.

boken-halsokick-av-marita-karlson-1000x1000 I hälsokick bjuds det till största delen på smoothies och superfoodsmoothies plus lite enkla snacks och juicer.

superkick-2-fotograf-susanne-kindt-1000x1000

Superhälsa kom sommaren 2015, nästan samtidigt som Kalle föddes. Efter det tog jag mig lite ledigt från bokmakeriet en stund. Men nu så, i Aug 2017 så kommer min tredje bok ut. Plus en annan liten överraskning som jag ska berätta mer om strax.

boken-superhalsa-av-marita-karlson-1000x1000

Superhälsa är betydligt mer matig. Där hittar man hälsofrukostar, luncher, middag, festmat och smoothies och juicer såklart. Där hittar man även gäster och gästrecept plus intervjuer. Jag och Stephanie Bjelkstam åkte runt bland favoriterna från Santa Barbara ner hit till L.A och hängde i deras kök en dag. Så kul.

Ni hittar böckerna HÄR!