Meny

close

Gypsy style picnic

Jag är ute och Pinterestar och har mig. Letar efter fina idéer och inspiration till en liten beach picknick vi ska plåta om ett par veckor. En hälsopicknick med smarrig mat som är lätt att packa med sig. Jag älskar den här stilen, så typiskt Kalifornien. Lite gypsy boho style, sådär. Visst ser det väl underbart ut? Alla bilder är lånade från Pinterest.

tumblr_mmh7yr2l1r1qb4vw2o1_1280 boho-beach sandiegoeventplanner_gypsy_table_dlarjelkj-800x586 gypsy-wedding-06 vintage picnic gypsy-wedding-07

I am browsing around Pinterest for some picnic on the beach inspiration for a upcoming shoot we are doing soon. A picnic with healthy delicious food easy to pack in a basket and hit the beach. I love this boho gypsy style and sit right there all day and nibble on food 🙂  All pics are from Pinterest.  

 

Kombucha smoothie

I min lokala Eko butik hittar jag ofta nya roliga grejer. Dom är snabba med att ta in lokala förmågor och jag vill helst testa allt. Som den här kombuchan till exempel. Den föddes på Hawaii och har nu flyttat till Malibu och blivit The Bu Kombucha, en raw och ekologisk härlighet full med nyttig bakteriekultur. Att den görs i Malibu gör saken fantastisk, tycker jag som helst av allt supportar allt som ligger nära. Men är det verkligen gott, kombucha? Javisst är det gott, ofta smaksatt med frukt eller som det här fallet med lavender. Om ni inte testat ännu så kan jag varmt rekommendera er att göra det för den som vill få lite extra energi och livskraft. 🙂 Här hittar ni kombucha i Sverige.

IMG_3910

Vill man spetsa till den lite så har ja några knep. Häll kombucha i mixern och tillsätt frysta bär, mixa, häll upp i glas och njut. Det blir som en bubblig kombucha smoothie  – lite matigare. Gott!  Eller, vill man spetsa till den på ett festligare sätt ska ni kolla in hur Karin gör. Väldigt fiffigt det med. 🙂

Screen-Shot-2013-11-27-at-5.21.19-PM-707x500

 Photo: Stephanie Bjelkstam

I love browsing around my local health food store for some new great finds. The other day I saw this bottle of lavender kombucha and had to try it. The Bu Kombucha is raw, organic, local (which I love) and made in small batches to keep the freshness.  It was delicious and I think I just found my “go to” kombucha. Sometimes I throw it in the blender together with some frozen fruit just to add a little extra to it. Its good that way too. Its like a bubbly kombucha smoothie. 

Malibu Farm

Förstahandsvalet när jag längtar efter något nyplockat och lagat med lite extra kärlek är alltid Malibu Farm. Där får jag inte bara ekologisk och lokalt odlat utan även ett gäng surfare med på köpet. Den här kvällen för en vecka sedan bjöds det på utsökta vågor som alldeles för många surfare tjafsade om och en hel drös delfiner, faktiskt. Hur mysigt som helst. 

IMG_3784

Klicka här för lite rolig läsning.  Det handlar om en dag i ägaren Helen Hendersons liv därute i underbara Malibu, timme för timme. 

IMG_3773

The best rooftop in town.

IMG_3767

Only one guy caught that wave and rode it all the way in to the shore. Good job!

IMG_3778

A tower of organic kale for juice and salads.

IMG_3785

My first choice for organic, local and food made with a little extra love is the Farm cafe on the pier in Malibu. Anyone of you who’s been there knows what I’m talking about. The food, the cuteness, the surfers and all that can never go wrong.

IMG_3795