Vad gör jag egentligen?  Näe, inte mycket. Jag hänger med Kalle, mor och far, bror och familj, går och kollar in hästarna, fåren, vilar och äter.

Igår grillade vi så gott. Mamma hade fått tag på en stor fin vildfångad lax som jag preppade med örter, fänkålsfrön och rosépeppar. Ett recept jag hittade från Leila Lindholm. Den grillades tillsammans med spetskål och citroner. Till det hade jag gjort en zuchinniröra gjord på grekyoghurt, feta. Ungefär som en tzatziki, fast inte riktigt. Och så en potatissallad med färsk potatis, melon, grönsallad och sånt. Så himla gott och fräscht.

Bevis finns på min insta storys @maritakarlson

Processed with VSCO with f2 preset

Spetskål var def en hit på grillen. Dela den i två delar och pensla med olivolja runt och strö över lite flingsalt, grilla den sedan direkt på galler tills den fått fin färg och är mjuk inuti. Det smakar som brysselkål, så gott!

Nu sitter jag ute i skuggan och småslumrar nästan. Jag tror jag tar mig en liten tuppis. Man får det när man är i v 24 och har en kula som det boxas lite i. Kram!