Läser ni Jessica Olers blogg? Om inte så kan ni kolla in den här. Jag har i alla fall snott denna lilla grej av henne. Smart när man inte VET vad man ska blogga om, eller har några roliga bilder att visa.

Mår:
Bra! Känner mig smått stressad bara. Min bokdeadline är snart här, så lite stressad är jag allt!

Sovit:

Jamen ganska hyfsat ändå. Vissa nätter sover vi alla supergott, andra nätter vaknar vi av Kalle som är lite arg på sina tänder som kommer upp. Han har ganska många nu.

Planer:

Just nu har jag inga planer alls förutom en trip till San Fransisco ensam med Kalle i slutet av Jan… när boken är lämnad. En vecka tänker jag vara borta hos vänner och bara mysa och göra roliga saker.

Glad för:

Att mamma kommer hit på fredag!! Yay! Hon ska vara heltidsbarnvakt så jag och Martin kan plåta mat. Undrar om hon vet vad hon gett sig in på 😉 Nejdå, Kalle längtar så mycket efter att få hänga med mormor. Han behöver det också. Han är sjukt mammig och jag tror det bara är nyttigt för honom.

Orolig för:

Igen, att jag ska hinna med allt innan plåtningarna börjar. Men Martin är cool och så fort jag har någon som har huvudansvaret för Kalle, så jag kan släppa det att ha full fokus på annat, så BLIR det bra.

Tacksam för:

En massa saker. Att mamma kommer, att Kalle är så himla go och säger mamma och vill gosa. Att vi har fantastiskt väder såhär i Januari och att jag får göra det jag gillar allra bäst.

Stressad över:

Att jag ska hinna med allt.

Förälskad i:

Jag måste säga Kalle. Jag ÄR så kär i honom. Just nu hör jag honom nynna däruppe med pappa, redo att gå och lägga sig. Kan inte sluta tänka på honom, längta efter honom och titta på honom när han sover och lära honom allt jag kan.

Ser fram emot:

Att jag ska checka in på nåt mysigt ställe helt själv ett dygn, nån gång i februari och inte göra något alls. Bara vara, sova, äta gott och läsa. Jag är i stort behov av att få vara ensam några dagar och att läsa en bra bok. Nån att rekommendera? Jag gillar sanna historier.  Trots den ovanstående förälskelsen så har jag faktiskt inte varit utan Kalle en enda dag sen han föddes, så jag behöver faktiskt få en stund för mig själv.

Favorit i garderoben just nu:

Ulltröjan Lucy från Svenska Hope. Den jag har på bilden. Mys!

Suktar efter:

En lång härlig Hawaiisemester. Är grymt sugen på tropiskt klimat, vit sand, ljummet hav och färsk papaya.

Tack och hej! 🙂