Vi har minst sagt ätit oss genom denna helg. Glutenfria pizzor är grejen för oss i vår familj. Men jag är just nu alldeles för lat för att göra egen god blomkålsbotten, som ju annars är favoriten. Har ni testat det? Om inte så gör det snälla ni. Det finns massor med bra recept därute. Jag brukar blanda i getost och örter i min, herrejesus så gott det blir. Men inte i fredags inte, istället köpte jag färdigt på Whole Foods. Glutenfria crusts gjorda på rismjöl som blev tunna och krispiga.

På begäran fick Justin svensk fulpizza med banan, curry, ananas och skinka. Sen gjorde jag en grön med spenat, grönkål, heirloom tomater, ägg och ruccula. Så himla gott. Jag ringlar alltid en god olivolja av bra kvalla över pizzorna efter att ha gräddat dem för lite extra god smak. Att knäcka ett par ägg på och sen köra in den i ugnen är också en favorit. Då får man protein på köpet. Grönkål på pizza är ju bara ett måste. Det blir ungefär som att ha grönkålschips på pizzan, knastrigt och gott. Detta var fredagens middag, odokumenterad dock.

I lördags var vi sjukt sugna på riktigt god hemjord pasta, ja, jag äter riktig pasta ibland. Vi bor ett par steg från en av Venice bästa italienare och kilade över dit för en god tryffelgnocci, hur gott!??

Och så i morse gjorde jag en frittata som blev riktigt smarrig. Grönsaker, getost och ägg i gjutjärnspanna i ugnen med lite ruccula på toppen. Nu förbereder jag mig för Oscarsgalan och hejar järnet på Linus Sandegren för La La Land.