Nu har ni fått en ny bloggare att följa!

Vill du bli inspirerad och samtidigt få lite kunskap runt omkring kost och hälsa?

Då har du kommit rätt! Känn dig varmt välkommen.

Efter många år av intensivt resande och boende utomlands i bl.a Japan, Taiwan, Malaysia, och Thailand, så har vi slagit ned våra bopålar på platser som vi älskar.

Så häng med mig i mitt liv då jag bor långa perioder i Thailand med regnskogen som granne, våningen i Stockholm eller på vår gård i Västergötland.

Med den kunskapen som jag förvärvat vad gäller välmående både på in och utsidan under mina år utomlands, så jobbar jag nu via mitt eget företag, med att inspirera och vägleda människor till ett bättre och mer hälsosamt liv.

Jag är utbildad kostrådgivare, KBT-terapeut och certifierad coach.

Firar dagen med en Berry Blast Boost!

Blanda en handfull frysta björnbär och blåbär med lite färsk mynta späd med kokosvatten i din mixer.Vill du ha den lite mjukare i smaken så blanda i några msk turkisk yoghurt. Mixa den krämig och strax har du en Berry Blast Boost i din hand.

Björnbär innehåller massor av antocyaniner. Forskare har upptäckt att antocyaninrika bär har en föryngrande effekt på våra celler och att åldrandet bromsar upp tack vare sina antiinflammatoriska egenskaper.

Blåbären har liknande egenskaper och dessutom hjälper  dom ditt korttidsminne att hålla sig alert. Att dom även förbättrar balans och koordination får vi tacka för!

Ja vem behöver inte en Berry Blast Boost i sin hand undrar jag!?!