Jag har testat en hel del serum i mina dagar jag lovar!

Är så nöjd och belåten med massor av dem.

Men det här serumet utmärker sig ganska ordentligt.

Nu vänder jag mig till dig som är lite äldre och börjar känna att huden har blivit lite slapp och mjuk. Inget fel i det, men känslan av att kunna få lite tydligare konturer i ansiktet är ändå ganska härligt.

Det är Frankincense Intense Lift Serum och kommer från brittiska ekologiska märket Neal’s Yard Remedies, som har sysslat med naturlig skönhet sen 80-talet.

Det första man noterar är den vackra flaskan och sen doften av frankincense. Det räcker med en ärtas stolek av serumet, så drygt är det  (ja, det räcker som dosering!). Doften sprider sig och absorberas direkt på huden.

Här har vi ett serum som är fullpackat av diverse aktiva och resultat-orienterad egenskaper. Vad sägs om en blandning av gurkmeja, boswelliasyra och hyaluronsyra  blandat med mikroalger och baobaolja.

Allt detta som hjälper en hud med begynnande ålderstecken som slappare hud och en ojämn hudton en rejäl skjuts åt rätt håll!

Jag har använt det till natten, efter rengöring och före min nattkräm.

Resultaten blev en mer återfuktad och stramare hud.

Framförallt halsen som jag knappt känner igen! Ja jag vet att den kostar men med tanke på resultat och den sparsamma åtgången som krävdes för resultatet så är jag sååå nöjd!

Efter några veckor så kände jag och framförallt såg, att huden fått ett rejält uppvaknande och lyft.  Slät, plumpad och med mer jämn hudton. Och framförallt mer av mina ursprungliga konturer i ansiktet.

Så vilket betyg kan jag nu ge Neals Yard Remedies Frankincense Intense Lift Serum?

Om det var möjligt så gav jag det tio poäng, men jag får väl nöja mej med 5 poäng för bästa serum som jag har haft senaste åren!