För alla som behöver en prisvärd, vårdande och framförallt uppstramande produkt  för mogen hud, så har du kommit rätt.

Mossa V Lift Youth Power Daily Booster är en 10-dagars kur för en riktig boost för lite trött, slapp och mogen hud.  Jag testade produkten som ett serum, som jag använde både morgon och kväll under 10-dagar. När den ljusblå flytande krämen appliceras så känner man att det börjar pirra i huden. Serumet innehåller hela 21 aktiva ämnen från häggmispel och hyaluronsyra som ger huden en ordentlig vitaminkick och uppstramning.

Det här är ett prisvärt serum för dig som behöver ge din hud en kick framåt vid förlorad elasticitet och lyster.

Betyg 4/5

Mossa V LIFT Wrinkle Fill Collagen Day Cream är en dagkräm som är bra att komplettera med under kuren. Även den fylld av antioxidanter och fuktgivande hyaluronsyra. Doften på produkten är mild och den går snabbt in i huden. Jag brukar ge en extra applicering på överläppen för att mota bort rynkor. Krämen känns uppstramande och är perfekt som underlag innan man lägger make-up.

Betyg 4/5

Mossa VLIFT Deep Sleep Collagen Night Cream är nattkrämen som är en rejält återfuktande kräm med lite kraftigare återfuktning än dagkrämen. Stimulerar huden och ger en uppstramning. Hyaluronsyra är en av de aktiva ingredienserna som ger en fasthet i huden. Skön och mycket prisvärd produkt.

Betyg 4/5

Mossa V LIFT Wrinkle Fill Collagen Eye Cream är en lätt kollagen-stimulerande ögonkräm. Fylld med nyttiga och effektiva superbäret häggmispel. Bäret innehåller hela 21 aktiva ämnen som hjälper huden runt ögat att bli fastare. Krämen smälter lätt in i den känsliga huden runt ögonen. Och fungerar jättebra att sminka över. Den känns mättad men inte fet, vilket jag tycker är bra.

Betyg 4/5

Det här är en mycket prisvärd serie för en mogen lite trött hud. När du behöver lite extra hjälp för att skapa glow och återhämtning för huden så kan jag varmt rekommendera dig att göra en kur med VLIFT.