Har du hört talas om fulvosyra någon gång? Det är ett komplext ämne som varken är syra eller mineral och  underlättar upptaget av både mineraler och vitaminer. Vilket i sin tur gör att dom tar sig snabbt till cellerna där dom behövs! Nästan som ett litet fast-track! Om man ökar biotillgängligheten så ökar också möjligheten för kroppen att absorbera näringsämnena. Fulvosyran är verkligen en bra kompis i dom här sammanhangen.

Och inte nog med att den binder näringsämnen till sig, den är även en riktig dammsugare av gifter och slaggprodukter. Funkar alltså effektivt som sopkvast av det som man inte vill ha kvar i kroppen! En riktigt  bra hjälp vid avgiftning och detox alltså.

Fuylvosyra är ett ämne som finns i humus eller i bra jord. Den bildas när mikrober bryter ner organiskt material.  Microberna hjälper växterna att absorbera näringsämnen samtidigt som de skyddas från sol och vind av växterna.

Fulvosyra har används inom kinesisk medicin i hundratals år men det är först på senare tid som man har gjort kliniska tester och undersökningar på ämnet.

Tänk att vi kan dra nytta av den här fantastiska processen bara genom att ta 10 ml per dag av den här!

Åsa Waak