Den här trion påminner om hur mina bästa vänner är!

Stöttande, energigivande, lugnande, vårdande, närande och fyllda av omsorg. En sån här trio borde alla ha i sitt badrumsskåp!

Här har vi ett fantastiskt märke Marinas Miracle skapat av Marina Engervik. Produkterna har en mycket hög kvalitet och en unik kombination av skandinaviska örter, färska plant och probiotiska juicer, dessutom innehåller de näringsrika alger.

Allt är 100% naturligt och veganska. Här kommer en recension av tre produkter.

Åsa Waak Amaranth Night Serum använder jag två gånger  i veckan. Det känns nästan lite som man har varit på ansiktsbehandling efter en natt med serumet. Huden känns uppstramad och slät. Jag vet inte om det beror på att jag har semester och stressnivån är låg, men lyster på huden är helt fantastisk! Serumet är en mix av fruktsyror och antioxidanter som också fick pris i Organic Beauty Awards 2018.

Betyg: 5 poäng.

Åsa Waak

Herbal Face Oil är en näringsrik men inte alltför fet ansiktsolja. Stärkande och lugnande. Superbra på lite känslig och trött hud. Innehåller lugnande aloe vera, jojobaolja och kvanne som balanserar och stärker.

Betyg: 5 poäng.

 Acai Hydra Cream, en lätt ansiktskräm som innehåller acaiolja, arganolja och probiotisk juice från acaibär, hallon, brännässla och alger. Den går snabbt in i huden och skyddar dessutom mot föroreningar, sk anti-pollution.

Betyg: 5 poäng.

Ja ni hör… det här är full pott på alla tre produkter! Nu undrar jag bara ….hur har jag kunnat missat dessa grejer! Nu är det dags att prova lite av deras ansiktsmasker och rengöring. Har en känsla att jag kommer att bli mer än nöjd med dem också!

Åsa Waak Marina Miracle Hudvård