Tänk ändå så härligt att få prova en hudvårdsserie som har olika juicer som bas. Här har jag en serie från Juice Beauty som är fylld av antioxidanter gjord av naturliga och ekologiska råvaror.

Åsa Waak

Började kvällen med en ansiktspeeling med AHA-syra och stamceller i sprayform. Exfoliating Peel Spray i Juice Beauty serien. Jag som har en känslig hud och är lite restriktiv för peelingar, klarade den här galant! Dekolletaget, halsen och handryggarna fick sig också en omgång. Måste säga att jag blev ganska imponerad av resultatet! Man sprutar på peelingen, låter den sitta en liten stund sen masserar man bort den och hudavlagringar rullar av. Skölj av med vatten. Otroligt resultat tycker jag, framförallt på mina handryggar. Här  blev huden klar och utjämnad i både hudtonen och känslan. Allt det grova i hudstrukturen är som bortblåst!

Tänk om den här fanns i större förpackning för hela kroppen!!

Å sa Waak Juice Beauty

Sen är det dags för Green Apple Age Defy Serum. Ett serum med saker som jag fullständigt älskar! Vad sägs om AHA-syra från äpple och citron, hyaluronsyra som ger fukt, vitaminer antioxidanter och Q10. Ett serum som är rena rama vitamin-injektionen! Jag har använt det i ca fyra veckor och känner att det är en riktig fullträff för min hud. Min hud som är både känslig och fuktfattig  känns verkligen fullmatad med näring. Jag upplever dessutom att hudtonen har blivit mer klar, återfuktad och pigmenteringen ovanför mitt ena ögonbryn betydligt ljusare.

Efter serum så kommer denna fluffiga Age Defy Moisturizer i form av en gelé som är en riktig fuktbomb. Behaglig och reparerande som jag använder nattetid.

Den här gelén kan man även ha som dagkräm om man vill. För min del räcker det med serum och solskydd dagtid.

Som om det inte var nog med vitaminer, så har jag kallpressat ett glas med selleri-juice så här på sängkanten. Selleri är toppen om du vill ge dina njurar en liten detox! Jag kör ca fem sex stänglar i kallpressen. Tillsätter inget mer än det.  Selleri är vattendrivande och hjälper kroppen att göra sig av med toxiner. Den är också fylld av balanserande elektrolyter fylld av kalium och natrium. En perfekt sängfösare om du har stressat mycket och dessutom samlat på dig lite extra vätska. Dessutom sägs den ha en lugnande effekt vilket kan vara bra när det är sängdags!

Att dessutom tända ett doftljus som doftar fikon, sandelträ, mysk och patchouli från Jenni Hammars nya doftljusserie Moreno California, gör kvällen fullkomlig!