Ville bara tipsa om ett frukosttillbehör som dom flesta tycker om. Så här i sommartider så kan man bli rätt många runt frukostbordet. Då kan det vara skönt att ligga lite före i planeringen.

Jag brukar förbereda lite chiapudding kvällen innan på det här sättet! Blanda två dl krämig kokosmjölk (eller annan mjölk som du gillar) 2 msk chiafrön, rör runt och låt stå i ca tio min. Fyll upp glaset några cm och lägg sen ett lager av frysta blåbär på. Ställ in i kylen över natten.

På morgonen så lägger jag en msk fet grekisk yoghurt på varje portion. Ibland så hackar jag lite valnötter och ringlar lite honung över sen fyller jag på med färska bär!

Det här kan du variera i all oändlighet med olika smaker frukter och bär. Om du använder nötmjök t.ex så är det jättegott att smaksätta med kanel och kardemumma. Eller för den som älskar choklad smaksätt med lite raw kakao och vaniljpulver.

Den här portionen ger verkligen en bra start på dagen, fylld av omega-3, bra fetter massor av antioxidanter, dessutom himmelskt gott!

Lätt som en plätt och det ser ut som man har stått i köket hela natten och fixat.