Jag rengör mitt ansikte både morgon och kväll. Jag är dessutom ganska petig med rengöringen och väljer med omsorg. Hela vintern så har jag övervägde använt oljerengöring, men nu på vårkanten så byter jag ut rengöringen till en lotion istället.

Jag har fått testa Föllinge Cleansing Lotion under en månad. Doften är mild och behaglig, den är lätt i konsistensen och enkel att massera in. Dessutom så tar den bort ögonmakeup utan problem. Huden känns varken torr eller irriterad efter rengöringen, vilket är ett extra plus.

Jag kan väl inte säga att jag är överförtjust i förpackning, då jag tycker den är lite intetsägande.

Men den har en pumpfunktion som ger en helt perfekt dosering. Två pump för ansikte och hals. Inget går till spillo.

Det här var en produkt som jag har använt till sista droppen. Och jag kommer att köpa den igen.

Betyg 4/5