Ekologisk hudvård från en ljuvlig plats i jämtländska fjällen kommer denna lilla vårdande och hjälpsamma pärla. Grundaren Lilly Johansson drev ett hälsohem kallat Föllingegården, där jag en gång i tiden, faktiskt fick mina grundläggande kunskaper runtomkring antiinflammatorisk kost. Jag gick som trainee i köket under flera perioder, bredvid den fantastiska Lilly som lärde mig allt. Lilly finns inte med oss längre tyvärr,  men än idag arbetar Föllinge enligt hennes vison med ledorden harmoni, balans och skönhet.

Föllinge Vitamin A Face Cream 50 ml är en mjuk väldoftande och kraftigt återfuktande vitamin-kräm som min hud verkligen älskar.

Har du en känslig och mogen hud som du ändå vill ha en reparerande ansiktskräm till, och gärna med en dos A-vitamin i då är det här en som jag kan rekommendera.

Trots sitt rika innehåll av just A-vitamin så har min hud aldrig reagerat på den här. Jag har använt den varje natt under flera veckor och min hud har känns rejält återfuktad på morgonen.

Älskar innehållet men önskar att det var en lite mer piffig förpackning… Innehållet är en riktigt högpresterande drottning, men det reflekterar kanske inte förpackningen.

Betyg: 4,5/5