– I stolt samarbete med mitt favorit-kollagen The Edible Beauty från Collan. –

 

Fortsätter min ”kollagen-skola” med ett nytt tips på användningsområde, med det dels supergoda men också hög-effektiva kollagenet The Edible Beauty.

Här har vi ett kollagen som har en otroligt hög biotillgänglighet för kroppen. De flesta kollagen på marknaden ligger mellan 3000-5000 Da, ett Dalton-värde som representerar molekylvikt. The Edible Beauty har ett Dalton-värde på 2000, vilket gör att upptaget i kroppen är riktigt gynnsamt.

Förutom ett effektivt kollagen så innehåller The Edible Beauty probiotika som stödjer både tarmhälsa och upptag. Vilket i sig ger goda förutsättningar för positiva effekter på huden.

Den innehåller också hyaluronsyra som binder vattenmolekyler i huden. Tänk dig att den faktiskt kan binda hela 1000 sin egen vikt i vatten. Vilket i sin tur ger en återfuktad och hälsosam hud.

Hyaluronsyra och kollagen samverkar på ett positivt sätt där hyaluronsyra binder samman kollagen med elastin i bindväven.

The Edible Beauty innehåller dessutom D-biotin som också brukar kallas för skönhets-vitaminet då det stärker hårsäckarna och därmed också håret.

Sist men inte minst det smakrika hallonpulvret.

All smak och färg kommer ifrån frystorkade hallon (produkten innehåller även rödbetspulver som färgförstärkare och äppelpulver som smakbärare)

Testa och gör ditt eget skönhetsvatten med frysta hallon och ett mått av The Edible Beauty. Ställ en karaff vid ditt skrivbord och drick under dagen.

ERBJUDANDE!
Just nu får mina läsare testa The Edible Beauty med 25% rabatt. Handla på www.collansweden.se och ange koden åsa25 (gäller resten av den här veckan)
Vill du prova någon av de andra kollagenprodukterna så fixar jag 25% på de också. Glöm inte koden åsa25 bara!