Det här med concealer är verkligen ett kapitel för sig. Jag kan tycka att det är svårt att hitta rätt i concealer-djungeln, och tycker ofta att den har en tendens att lägga sig i linjer eller bli lite” kakig” och torr framåt eftermiddagen.

Nu har jag testat Hynt Beauty Duet Perfecting Concealer under några veckor. Jag har använt färgen medium som passar mig perfekt.

Just den här concealern behöver man värma lite värma lite innan applicering. Ta en liten mängd på handryggen och sprid ut den lite med fingertoppen innan du sätter den i ansiktet. Då får du det absolut bästa resultatet.

Jag använder det mest under ögonen och ibland runt näsvingarna.

Det här är en concealer som passar min lite torra och känsliga hud. Den är fylld med pigment vilket gör att man behöver använda väldigt lite för att få en bra täckning.  Dessutom så är den fylld av läkande ingredienser som min hud verkligen gillar.

Vad sägs om avokad-olja som är fylld av A-D och E-vitamin som både vårdar och balanserar.

Aloevera som är lugnande och antiinflammatorisk.

Sen innehåller den någonting så exotiskt som Cupuacu Seed Butter, det är en frukt från Amazonas som har effektivt återfuktande egenskaper och som absorberas snabbt av huden.

Den här concealern är en högpresterande produkt, som både sitter hela dagen och dessutom är vårdande. Vad mer kan man önska sig av en concealer?

Betyg 5/5.