Jag har testat Wild Rose Beauty Balm från Neal’s Yard Remedies.

Men vilken ljuvligt bra produkt, och helt perfekt att ha med på resa.

Den här är verkligen en multiprodukt av rang. Jag har använt den som rengöring, ansiktsmask, massagekräm och som nattkräm.

Allt med strålade bra resultat.

Salvan är gulaktig och påminner lite om honung. Den doftar av geranium, rosmarin och frankincence. Den är mjuk och behaglig att massera in i huden. Den har även en hög halt av nyponolja, en kraftfull antioxidant som hjälper huden att återhämta sig. Den innehåller även gurkört och rosmarinolja som som vårdar och ger näring.

När jag använder den som rengöring så masseras den bra in i huden och torkas av med en muslinduk som följer med förpackningen. Blöt den i varmt vatten och torka bort all make-up. Den löser även upp mascara.

Om tid finns så lägger jag på ett lager till som mask. Använder förstås min älskade gua sha för extra massage. Sen låter jag masken sitta en halvtimme. Torkar bort överflödet, om det är någonting kvar, och låter resten verka som nattkräm.

Huden blir rejält återfuktad och balanserad efter en så här behandling.

En sån här burk borde faktiskt stå i allas badrumsskåp!

Betyg 5/5