Det är med solkrämer som med träning, det är när man faktiskt gör det som det ger effekt! Så hitta ett solskydd som du gillar och använd det!

Jag har fått chansen att testa Bioregnas solskydd och aftersun. Ett solskydd med partikelfilter, fria från nanopartiklar och ekologiskt certifierade! Hur bra är inte det!!

Åsa Waak

Bioregnas Sunscreen Lotion SPF 30 Face & Body är väldigt lättanvänd. Bra pump med en lättflytande spray som går snabbt in i huden, och har en mild sommar doft. Den har ett naturligt fysikaliskt filter mot UVA+UVB.

Perfekt så länge man spenderar dagen på sjön eller på bryggan, värre är dock om man vill lägga en make-up över solkrämen, då känns den lite för täckande tycker jag! Så den här kommer jag inte att använda för stadsbruk utan bara på landet.

Gillar att den har ingredienser som arganolja och kokosolja som både läker och bygger upp huden.

Åsa Waak

Bioregnas Aftersun Lotion längtar man nästan till på kvällen. Ljuvlig doft som både återfuktar och vårdar huden. Den innehåller tre vegetabiliska oljor som lugnar och vårdar huden. Mandelolja, sesamolja och den härliga macadamianötoljan som förebygger hudens åldrande.

Efter den här insmörjningen så känns det som man har varit på spa. Den går supersnabbt in i huden och blir inte kladdig eller oljig.

solskyddet ger jag faktiskt full pott därför att den är lätt att smörja in och lämnar ingen kladdig hinna. Den är vattenfast och dessutom vårdande. Och den lämnar inte efter sig några gifter i vår lilla sjö!

After sun också en fempoängare då huden fullkomligen äter den här produkten med stor aptit och ger en mjuk och lugnad hud efter sig. Har även provat att använda den på irriterad hud efter rakning och den hjälper sååå bra! Så den här tuben kommer att finnas hemma hos mig även efter sommaren.