Meny

close

DetoxLife

Favvo frukostarna just nu.

Mina 5 favorit frukostar är följande i ingen bestämd ordning.

Acai bowl med musli och bär.
Mixar min acai med avokado och inte banan.

Grön smoothie med basilika, massa avokado och kokosvatten.
Jag brukar äta den i en skål med bipollen och något crunchigt. Jag groddar och torkar bovete i min tork ugn gärna med kanel eller något superfood pulver.

Det psykadeliska glaset.
Här mixar jag cashew yoghurtar med smoothies, sesam krämer, groddat bovete, bär, superfoods och acai. Pimpar med blommor eller just nu är water melon radish som toppar toppningarna. Jag älskar att äta “nyttig” mat på detta sätt. Denna är även stor favvon på jobbet.

Croissant med kaffe, lite bär och en fuck cancer shot.
Gillar kombon på något sätt. När jag äter det här känns det som jag är hos mina föräldrar i Grasse, första dagen på sommaren, första frukosten i solen efter yogan vid poolen. Jag är ledig no care in the world.

Och sist med inte minst ÄLSKAR jag omeletter i alla former, ägg i alla former.
Dock är det nästan det ända jag är lite känsligt emot så jag värdesätter alla gånger jag äter det.

 

IMG_9951

 

You are what you eat

It´s kind of funny to go thru pics and look at my diet.

What does it make me?

I think the psychedelic glass sums me up. A hot mess of plants, pizza, oysters, more plants.

I move my body with yoga, BARRE, SEX ( someone called me “omätlig”), hard work and enough play to go around.

Play with your food to open your mind and live your life to forget your age.

Fennel, egg salad with mustard salad

Fennel, egg salad with mustard salad made in Bretange

Psychedlic glass

Psychedlic glass

 

Fuckcancer shot

Fuckcancer shot

 

Salad

Salad

 

Oysters from work are an addiction

Oysters from work are an addiction

Peacefull pizzas at Babett

Peacefull pizzas at Babette

 

 

Indian in the hood with the boyz is the perfect day after cure

Indian in the hood with the boyz is the perfect day after cure

 

No gluten pizza crust tips

Pizza dough sans gluten is made with sprouted buckwheat, chia seeds, water or kombucha. I like kombucha because it makes the dough taste a bit like sour dough crust.

Sprout the buckwheats and either you can dry them and the mix into a flour or use wet wheats and make the dough more creamy.
I prefer the crusts to be drier and crispier. Muck about with this until you find what you like.  Taste is like beauty in the mouth of the beholder. Play with this part as much as you want. Mistakes can turn into wins!

Mix the chia seeds into a grainy flour in a mixer and turn the buckwheat cream or flour in bowl with you hands.
2 dl of buckwheat, 1 dl of chips and enough about 2-3 dl of liquid. Depending on how you like your crust this will vary.

Roll the dough into little balls and place in-between two baking sheets. Roll out into mini pizzas and the freeze in freezer.

You can bake the crust in a regular oven or use a dehydrator if your doing a raw version. I have a Sedona version that can go higher in temperature which I love for a speeder bake. When you get that pizza craving you don´t want to wait for 24 h to eat…..

Pimp pizza with nut cheeses, plants what ever you desire.  250 ° for about 10 minutes.

Easy as pie, pizza pie!

 

IMG_9805