Förra året åkte jag med Yogiakademin ( Josefine och Peter ) till Biarritz som deras kock.
I år blev det Bretange och nu håller jag även några Ashtanga Yoga klasser.
Menyn hitintills till frukost brunchen har varit klassikern sunrise oats eller kall gröt.
Blötlagda ris flingor med mosad banan och bär, lite nyttig risifrutti känsla och väldigt mättande, grönkåls sallad, avo mash med palsternacka, frukt och annat grönt.
Get ostar allt från den färskaste till mögel och till veganerna chasew ost med alger och nässlor.
Så äntligen är siten up and running och vi kan börja. Jag är på väg mellan Matmarknaden där jag gått igenom nästa veckan frukost och produktion med Fredrik som tar över medans jag åker söder ut.
Ett snabbt inlägg innan jag går till yoga studion för att undervisa veckans sista pass.
Och imorgon bär det iväg med Yogiakademin till Bretange. Mitt “första” inlägg blir därför lite inspirations bilder på sallader ni kan göra i helgen.
Vill man styra sin kost mot ett mer växtbaserat håll kan ett tips vara att göra salladen till huvud målet och sen addera protein och kolhydrater.
Låt bilderna inspirera er att pröva något nytt!
Happy weekend.
Jicama rots ris ( går lika bra med palsternacka eller rotselleri), nori ark, lite rostad mandel smör, sesam olja och annat gott.
Blomkåls ris som jag masserat med olivolja och citron. Solros kärnor för crunch, krasse och små raddichio blad.
Torkade nachos som jag gjort på lila majs, det går lika bra med köpta. Avokadomash, massa chilli, gurka, agave sirap, vatten krasse och paranöts sourcream. Mixade 1 dl paranötter med, 1 ugns rostad jordärtskocka, 2 dl äppelcider vinäger och lite salt.
Ungs rostad jordärtskocka med rökt paprika, chilli och rivna morötter.