Huden på vintern behöver det där lilla extra. Fukt och vila, men också lite extra boost i form av färg. Jag har letat länge efter något för min hud ton, det är inte helt lätt.

Två stycken som ändå tagit sig upp på min lista av produkter jag använder regelbundet är Nvey Eco Moisture Rich Fluid Foundation i warm honey. Den har hög pigmentering som ger täckning men låter ändå det naturliga skina igenom. Eftersom den är lite torrare passar det min lite fuktigare hud, finishen blir glansfri med lagom lyster.
Du hittar den HÄR.

Den andra är Kajer Weis Foundation Transparant. Huden åter fuktas med sötmandel och kokos olja  och den har anti-age egenskaper. Inte lika täckande som Nvey, och funkar därför också bra under ögat och på ögonlocket.
Jag använder min concealer borste från EcoTools. Mjukar upp det jag behöver på handen innan jag applicerar den. Förpackningen är en liten silver dosa som jag älskar.
Du hittar den HÄR.

Du hittar borstarna från EcoTools HÄR.

Något annat som piggar upp är fina färger på naglarna. Jag skippar händerna, där handlar det mest om att fukta dem eftersom jag står i ett kök var och varannan dag…

Men fötterna smörjs in med argan olja, jag masserar in nagelbanden ordentligt. Låter de vila över natten. På morgonen tvättar jag dem och filar till naglarna. Ett av mina favorit lack kommer från Kure, jag har använt dem i flera år. Kemikalierna i lacket har i så stor utsträckning som möjligt ersatts med vete, bomull, majs och potatis och med färger som varierar mellan klassiska röda, vinröda, neutrala och gula. Något för alla.

För andra beauty tips läs HÄR.

Mina favorit produkter från Björk & Berries HÄR bla deras super body serum och scrub. Lika bra på vintern som sommaren!

hud 3