Ekologisk ansiktsolja. Svenska Wise Organic har tillverkat fin ekologisk och naturlig hudvård i många år. Jag gillar deras uppdaterade look, och denna ansiktsolja är inte alls dum!

 

Wise Organic, Anti- Age Serum, 30 ml, 549 kronor. Den här förpackningen är i hårdplast, vilket jag först blev lite förvånad över, men den är så praktisk! Jag har haft med mig denna olja på resor och det är så härligt att inte behöva vara orolig för att den ska gå sönder. Själva oljan är ljus och snabb och den doftar riktigt fint av lindblomma och frankincense – underbar fräsch och fin doft (känner också citrus?). Den går lätt in i huden, absorberas fint och känns genast liksom uppstramande utan att det blir obehagligt. Oljan återfuktar jättefint och känns riktigt bra i huden.

Jag använder denna allra helst till natten, och passar då på att göra ansiktsmassage och den är suverän till det. På morgonen vaknar jag med fin stunsig hud! Den här lovar att vara anti-wrinkle, och det är ett stort löfte, men jag tycker att huden känns återfuktad och fin, och även lite fastare (kan också bero på ansiktsyogan). Mandelolja, broccolifröolja och tistelfröolja är de verksamma oljorna och de verkar funka fint i min hud. Ger glow och lyster till huden  – en riktigt fin ansiktsolja för mogen hud. (Jag skulle dock byta namn, anti-age känns förlegat.) Betyg: 4,5/5. 

 

Läs mer: Mina bästa ekologiska ansiktsoljor: 

Bästa ekologiska ansiktsolja – mina favoriter