Har roat mig med dessa nya härliga lack i sommar! Från vänster ser ni Parisienne, Caicos och Hippie. Älskar nagellacken från Kure Bazaar, som är 10-free, alltså fria från de allra värsta miljömässiga ingredienserna och upp emot 90 % naturliga.

De är enkla att måla på nageln, liksom flyter ut lätt och de har bra pigment och “täckning” så med Hippie räcker det med ett lager om man har brådis, men de andra nyanserna kräver två lager för att bli riktigt snygga. Jag är som vanligt lat och kör utan både över- och underlack och de har hållit sig snygga på naglarna i ungefär fem dagar. (De håller ju sig mycket snyggare med ordentligt överlack.)

kurebazaar_parisienne

Parisienne skulle kunna vara den optimala mörkröda nyansen! Jag tycker den är perfekt avvägd, bordeaux, utan att bli lila, och inte heller för brun. Vet inte om jag lyckades fånga färgen helt korrekt, men jag tror ni ser. Passar året om och är extra snygg på tånaglarna.

kure bazaar_caicos

Caicos är en härlig mintgrön som jag troligen inte själv skulle välja från en hylla, men jag tänkte att jag denna sommar skulle förnya mig själv! Våga tänka utanför boxen – ni vet som jag gjorde den här gången. Jag trivdes faktiskt förvånansvärt bra i den här nyansen, den känns både rolig och somrig och mycket festligare än väntat.

kure bazaar_hippie

Hippie är en underbar nyans! Gammalrosa, lite “smutsig” och otroligt smickrande. Tycker att det känns klassiskt, och ändå supermodernt och bara riktigt nice! Ny favorit.

 

English: I really like the 10-free nail polishes from French brand Kure Bazaar. Caicos is fun and smells of summer, Hippie is just beautiful and Parisienne is a classic.